mandag

BONDEOMELET

En dag, der kun er nogle æg og lidt bacon i huset, er denne bondeomelet både nem og god til en superhurtig middag.

Til frokost, hverdag eller til søndagsfrokosten. Drysset med finthakket purløg lige før servering, omeletten vil smage de fleste.

Opskrift : Else Algreen  1964


BONDEOMELET

dej

3 æggeblommer
1 spsk. fløde
3 æggehvider
35 g smør eller margarine
1/4 tsk. salt

Æggeblommerne blandes med fløde og lidt salt og blandingen piskes let sammen. De stiftpiskede æggehvider blandes forsigtigt i.

små terninger af røget flæsk
terninger af rå løg
kogte kartofler i småtern

evt. tomatsnitter eller peberfrugt i strimler

Små terninger af røget flæsk svitses på panden, til de er brune og sprøde. Terninger af rå løg og kartofler tilsættes og svitses med i 4-5 minutter.

Hæld omeletmassen over og bag omeletten ved stærk varme. Den rulles ikke, men skubbes over på et serveringsfad.

Serveres drysset med finthakket purløg.

VELBEKOMME

Noget om Mad

VI BAGER GAMMELDAGS

Ingen kommentarer:

Send en kommentar

Bemærk! Kun medlemmer af denne blog kan sende kommentarer.