Til frokost, hverdag eller til søndagsfrokosten. Drysset med finthakket purløg lige før servering, omeletten vil smage de fleste.
Opskrift : Else Algreen 1964
BONDEOMELET
dej
3 æggeblommer
1 spsk. fløde
3 æggehvider
35 g smør eller margarine
1/4 tsk. salt
Æggeblommerne blandes med fløde og lidt salt og blandingen piskes let sammen. De stiftpiskede æggehvider blandes forsigtigt i.
små terninger af røget flæsk
terninger af rå løg
kogte kartofler i småtern
evt. tomatsnitter eller peberfrugt i strimler
Små terninger af røget flæsk svitses på panden, til de er brune og sprøde. Terninger af rå løg og kartofler tilsættes og svitses med i 4-5 minutter.
Hæld omeletmassen over og bag omeletten ved stærk varme. Den rulles ikke, men skubbes over på et serveringsfad.
Serveres drysset med finthakket purløg.
VELBEKOMME
Noget om Mad
VI BAGER GAMMELDAGS
Ingen kommentarer:
Send en kommentar
Bemærk! Kun medlemmer af denne blog kan sende kommentarer.