Det er så sjældent retter med lammekød dukker op her på siden, selv om det er dejlig mad. Fordomme omkring lam med uldsmag er noget sludder. Godt lammekød smager ikke af uld. Indrømmet, - jeg spiser det sjældent.
Opskrift : Hanne Flensborg Thomsen 1981
1 lammebov
1 hvidkålshoved på ca. 1 kg
20 hele peberkorn
1 1/2 spsk. groft salt
ca. 1 dl vand
Kødet skæres fra benene og derefter i ret tykke skiver.
Kålen skæres også i tykke skiver og lægges lagvis med kød, peberkorn og salt i en tykbundet gryde. Vandet tilsættes.
Retten snurrer under låg i ca. 2 timer til kødet er mørt, under svag varme.
Server lam i kål med godt, groft brød og sennep til.
VELBEKOMME
Ingen kommentarer:
Send en kommentar
Bemærk! Kun medlemmer af denne blog kan sende kommentarer.