onsdag

KALVEROULADER MED SKINKE

Kalvekød er ikke billig mad, bevares, hvor er det dejlig mad. De dyreste udskæringer er ikke nødvendigvis de bedste, men kalveroulader med skinke, lavet af kalveinderlår er ikke at kimse af. Med kartofler og gode grønsager til samt en lys sauce af suppen, er her en dejlig søndagsmiddag for familien.

Opskrift : Else Algreen 1964


KALVEROULADER MED SKINKE

4 skiver kalveinderlår
4 skiver røget skinke
1 hakket løg
1 - 2 spsk. mel
30 - 40 g smør eller margarine
1 - 2 dl vand eller suppe
salt
hvid peber
salvie

Kødet afpudses og bankes let ud. Skinken skæres i strimler og løget brunes ganske let. Begge dele lægges på kødskiverne, der holdes sammen med pinde eller ombindes.

Rouladerne vendes i mel og brunes i fedtstoffet i en gryde. Krydderier tilsættes og kødet spædes med suppen og småsteger under låg en halv times tid, til kødet er mørt.

Server rouladerne med kogte kartofler, grønsager og en lys sauce af suppen til.

VELBEKOMME


Ingen kommentarer:

Send en kommentar

Bemærk! Kun medlemmer af denne blog kan sende kommentarer.