ØAlternativet til den gammeldags, klassiske citronfromage er denne citronfromage med fyld af frugtcocktail.
En dåse henkogte blandede frugter, bedre kendt som frugtcocktail, anvendes i denne dejlige dessert.
Lad fromagen stivne i portionsglas og pynt med revet chokolade uden lage i æggene. Det er vigtigt frugten er godt afdryppet af hensyn til forholdet mellem æggemasse og husblas.
Opskrift : Birgitta Frantzen 1968
CITRONFROMAGE MED FRUGTCOCKTAIL
3 æg
80 g sukker
5 blade husblas
1 citron
1 ds. frugtcocktail
1 dl piskefløde
Pisk æggeblommer og sukker skummende og bland reven citronskal, citronsaft og frugtcocktailen uden lage i æggene.
Pisk fløde og æggehvider stive, hver for sig. Smelt den udblødte husblas og kom den i frugtblandingen. Når det begynder at stivne, tilsættes flødeskum og æggehvider.
Kom fromagen i portionsglas og pynt med groftreven mørk chokolade.
Noget om Mad
VI BAGER GAMMELDAGS
tirsdag
Abonner på:
Kommentarer til indlægget (Atom)
Ingen kommentarer:
Send en kommentar
Bemærk! Kun medlemmer af denne blog kan sende kommentarer.