En nem og dejlig, men sandelig også gammeldags dessert, er denne dessertost med frugt, der tilberedes i en håndevending.
Osten må være en castello ost, der sammen med flødeskum udgør en dejlig creme til frugterne.
Bananer og henkogt frugt fra dåse er gode til, selvom anden frugt også kan bruges.
Hvad angår osten er hytteost eller flødeost akkurat lige så velegnet. Det hele er et spørgsmål om smag.
Opskrift : Else Algreen 1964
DESSERTOST MED FRUGT
1 castello ost
1 dl piskefløde
1/2 kg dåse ferskner
100 g blå druer
2-3 bananer
citronsaft
Osten befries for skorpen (som dog godt kan moses ud og bagefter blandes i cremen.
Pisk fløden og rør den i osten til en blød creme.
Hæld den i en lav skål og pynt med frugten.
Skær bananerne i skiver og vend dem i citronsaft, så de ikke bliver mørke.
Noget om Mad
VI BAGER GAMMELDAGS
torsdag
Abonner på:
Kommentarer til indlægget (Atom)
Ingen kommentarer:
Send en kommentar
Bemærk! Kun medlemmer af denne blog kan sende kommentarer.