mandag
LÆKKER FORLOREN HOLLANDAISE
Til fisk er hollandaisesauce godt. Saucen laver vi selv, som her en lækker forloren hollandaise fra først i 50erne, der er ualmindelig velegnet, at servere til fisk, steg eller grønsager.
Den tillavede hollandaisesauce kan også bruges som grundsauce til en hjemmerørt remoulade.
Opskrift : Sigrid Lillelund i samarbejde med Edith Rode
LÆKKER FORLOREN HOLLANDAISE
3 æggeblommer
2 topskefulde mel
1 kop suppe
ca. 1/4 kop koldt smør
citron
Bland i en lille tykbundet gryde æggeblommerne og melet, tilsæt kold suppe og sæt gryden over ilden. Pisk godt til blandingen er jævn og når kogepunktet. Tag gryden fra varmen, tilsæt smørret og smag saucen til med citronsaft, hakket persille og evt. kapers.
Noget om Mad
VI BAGER GAMMELDAGS
Abonner på:
Kommentarer til indlægget (Atom)
Ingen kommentarer:
Send en kommentar
Bemærk! Kun medlemmer af denne blog kan sende kommentarer.