Fiskepytt, herlig fiskeret fra midt i 60erne af en rest stegt fisk, rodfrugter og kartofler. Pytten serveres, drysset med hakket persille og syltede rødbeder til.
Et par stegte fiskefileter eller flere er gode i pytten eller anden stegt fisk, der er blevet tilovers.
Retten bliver særlig velsmagende, hvis den drøjes med lidt rodfrugter.
Opskrift : Else Algreen 1964
FISKEPYTT
2-4 stegte fiskefileter eller tilsvarende mængde af anden stegt fisk, der er tilovers
1 gulerod eller 1 skive selleri
1 løg
25 g smør eller margarine
8 kogte kartofler
fint hakket persille
Del fisken i mindre stykker. Skær rodgrønsagerne i terninger og brun dem sammen med det hakkede løg i fedtstoffet. Kartoflerne skæres ligeledes i terninger og brunes. Bland fisken i og varm den igennem.
Servér retten, overdrysset med finthakket persille og syltede rødbeder til.
VELBEKOMME
VI BAGER GAMMELDAGS
Noget om Mad
tirsdag
Abonner på:
Kommentarer til indlægget (Atom)
Ingen kommentarer:
Send en kommentar
Bemærk! Kun medlemmer af denne blog kan sende kommentarer.