Kålrabiflæsk af kålrabi, kartofler og stribet flæsk er en fin hverdagsret, der passer sig selv under tilberedningen.
Mærkelig nok, er kålrabi ikke fremtrædende i de danske butikker, men lige syd for grænsen fås de i de fleste butikker med fødevarer.
Portionen rækker til 8 personer.
Opskrift : Husholdning for Land og By 1961
KÅLRABIFLÆSK
2 1/2 kg kålrabi
2 1/2 kg kartofler
1 1/2 kg stribet flæsk
1 tsk. hel peber
1 spsk. salt
hakket persille
Flæsket skæres i skiver og lægges lagvis med kålrabi, der er skåret i fingertykke stykker og kartofler, der er skåret i skiver. Salt, peber og peberkorn drysses over. Ganske lidt væde hældes ved, låg lægges over og retten småkoger ca. 2 timer.
Kålrabiflæsk anrettes på fad og serveres drysset med persille.
VELBEKOMME
VI BAGER GAMMELDAGS
Noget om Mad
lørdag
Abonner på:
Kommentarer til indlægget (Atom)
Ingen kommentarer:
Send en kommentar
Bemærk! Kun medlemmer af denne blog kan sende kommentarer.