Snurrelabskovs, en herlig vinterret, serveret med hakket persille, er egentlig en rørende nem ret, hvor ingredienserne lægges lagvis i en gryde. Så er det blot at vente et par timer, til tingene er møre.
Opskrift : Husholdning Land og by 1961
SNURRELABSKOVS
1 kg oksesmåkød
1 kg kartofler
1 kg gulerødder
6 porrer
2 løg
60 g fedt
1 tsk. hel peber
salt
hakket persille
Kødet skæres i terninger, kartofler, gulerødder og porrer i skiver a 1 cm tykkelse og løgene i tynde ringe.
Det hele lægges lagvis med salt og peber i en gryde, hvori fedtstoffet er smeltet. Ganske lidt vand hældes ved. Låg lægges over og retten småsnurrer ca. 2 timer.
Servér den dejlige snurrelabskovs, anrettet på et fad, overdrysset med hakket persille.
VI BAGER GAMMELDAGS
Noget om Mad
onsdag
Abonner på:
Kommentarer til indlægget (Atom)
Ingen kommentarer:
Send en kommentar
Bemærk! Kun medlemmer af denne blog kan sende kommentarer.