Æg og asparges på påskefrokostbordet passer dejligt til det spirende forår og selvfølgelig til påsken. Let og elegant præsenterer den gamle ret sig og serveres med franskbrød eller rundstykker til.
Festlig med æggenes grønne hatte af purløg på aspargesstuvningen.
Der kan anvendes asparges fra glas om nødvendigt og stuvningen laves af aspargesvandet, tilsat lidt fløde.
Opskrift : Husholdning for Land og By 1961
ÆG MED PURLØG I ASPARGES
3/4 kg asparges
4 æg
purløg, fint snittet
Asparges stuves og anrettes på et fladt fad. Æggene koges i 6-7 minutter og pilles. Den ene halvdel af ægget dyppes i fintsnittet purløg og æggene sættes ned i aspargesstuvningen i en krans rundt på fadet med den grønne halvdel opad.
Serveres varmt med franskbrød eller rundstykker til.
VI BAGER GAMMELDAGS
Noget om Mad
fredag
Abonner på:
Kommentarer til indlægget (Atom)
Ingen kommentarer:
Send en kommentar
Bemærk! Kun medlemmer af denne blog kan sende kommentarer.