søndag

GULERØDDER I FLØDESAUCE

Gulerødder i flødesovs smager godt, serveret alene eller med et godt stykke kød til eller som tilbehør. Ellers kan retten sagtens stå alene på en kødløs dag og er ekstra lækker, lavet på nye gulerødder. Her går et glas koldt hvidvin godt i spænd med den dejlige grøntsagsspise.

Brug mindst mulig vand at koge gulerødderne i. Gulerødderne skæres i "fingre" med en Chartreuskniv.

Opskrift : Anna Rønnow 1952


GULERØDDER I FLØDESAUCE

1 kg rensede gulerødder
vand til kogning
1 tsk. salt
1 tsk. sukker

Sauce

40 g margarine
40 g hvedemel
3 dl gulerodssuppe
3 dl fløde
1 spsk. hakket persille

Kog gulerødderne i lidt vand, tilsat salt og sukker. Skær dem i "fingre" og varm dem igennem i saucen, tilberedt af sidstnævnte ingredienser.

Persillen hakkes så sent som muligt og tilsættes lige før serveringen.




Ingen kommentarer:

Send en kommentar

Bemærk! Kun medlemmer af denne blog kan sende kommentarer.