Jordbær moussen kan også tilberedes, hældes i en glaskål og sættes i køleskabet til den skal bruges.
Til saucen gnides hindbærrene gennem en sigte. I vore dage, hvor de fleste har en blender, blendes bærrene til en pure og smages til med sukker.
Opskrift : Mona Giersing 1981
JORDBÆR MOUSSE MED HINDBÆRSAUCE
250 g friske eller frosne hindbær
3 æg
50 g melis
1 1/2 dl piskefløde
sauce
250 g friske eller frosne hindbær
2 spsk. melis
Mos jordbærrene med en gaffel eller blend dem til puré.
Æggeblommerne piskes med sukkeret til en let og luftig æggesnaps. Rør puréen i. Pisk æggehviderne og fløden stift, hver for sig.
Vend først hviderne i desserten og derefter den piskede fløde.
Hæld desserten i en glaskål og stil den koldt til den skal spises. - Eller hæld den i en form og frys den.
Server den dejlige jordbær mousse, pyntet med flødeskum, og hindbærsauce til.
Ingen kommentarer:
Send en kommentar
Bemærk! Kun medlemmer af denne blog kan sende kommentarer.