Selv om dessert ikke er en fast gæst på de danske middagsborde, kan man jo sagtens gøres en undtagelse og her til er gammeldags kærnemælksgelé, serveret med cremesauce, et godt bud.
Skal det være nemt, - køb en færdig cremesauce til.
Opskrift : Husholdning for Land og By 1961
KÆRNEMÆLKSGELÉ
1/2 liter kærnemælk
1 dl hindbærsaft
8 blade husblas
evt. rød frugtfarve
Mælk og saft blandes og tilsættes sukker, hvis det er nødvendigt. Bliver farven ikke fin, kan en dråbe rød frugtfarve røres i.
Den udblødte, opløste husblas hældes langsomt i, hvorefter saften hældes i en vædet randform. Når geléen er helt stiv, vendes den over på et fad.
Servér kærnemælksgeléen pyntet med flødeskum og en cremesauce til.
VI BAGER GAMMELDAGS
Noget om Mad
mandag
Abonner på:
Kommentarer til indlægget (Atom)
Ingen kommentarer:
Send en kommentar
Bemærk! Kun medlemmer af denne blog kan sende kommentarer.