Så er vi godt i gang med hornfiskesæsonen og hvad er vel ret meget dejligere på middagstallerkenen end den skønne hornfisk med de mange grønne ben, der dog heldigvis nemt lader sig fjerne.
Her en gammel opskrift på hornfisk stegt som kylling fra først i 60erne. - Uhm, velsmagende og hurtig at gå til.
Opskrift : Husholdning Land og By 1961
HORNFISK STEGT SOM KYLLING
1 kg hornfisk
persille
salt
peber
40 g fedtstof
Hornfisken gøres i stand eller få fiskemanden til det. Benene tages ud ved hjælp af en spids kniv. Fisken drysses indvendig med salt og peber, fyldes med skyllet, pillet, tørret persille og lukkes.
Skæres i passende stykker, der fæstnes med kødpinde eller ombindes med bomuldsgarn. Vendes i mel, steges på panden og serveres med brun mælkesovs og kogte kartofler.
I stedet for brun mælkesovs er hvid sovs eller smørsovs også godt til fisken.
VELBEKOMME
VI BAGER GAMMELDAGS
Noget om Mad
torsdag
Abonner på:
Kommentarer til indlægget (Atom)
Ingen kommentarer:
Send en kommentar
Bemærk! Kun medlemmer af denne blog kan sende kommentarer.