Hvidvinsporrer til spejlæg og kødretter er en gammel, meget lækker og velsmagende garniture og så skal man ikke være nærig med hverken smør eller hvidvin til hvidvinsporrer.
Hvidvinsporrer er klædelig både til hverdag og til god weekend-mad.
HVIDVINSPORRER
det hvide af ca. 12 porrer
1 godt glas hvidvin
60-80 g smør
rasp
salt
paprika
Porrene dampes i vinen og halvdelen af smørret, til de er møre og væsken fordampet. I smørrets anden halvdel ristes raspen lysebrun og den og lidt paprika drysses over de på et varmt fad anrettede porrer.
Hvidvinsporrer er en fin ledsager til kødretter og såmænd også til et spejlæg som en let middag eller som en frokostret.
fredag
Abonner på:
Kommentarer til indlægget (Atom)
Ingen kommentarer:
Send en kommentar
Bemærk! Kun medlemmer af denne blog kan sende kommentarer.