Medisterpølsegullasch med hvidløg, krydderier og kartofler er en billig og god hverdagsret. Hvis man ikke er til hvidløg, undlades dette blot.
For at højne næringsværdien, serveres medisterpølsegullasch med grøntsager eller en salat til efter smag og behag.
Opskriften er til 2 personer
MEDISTERPØLSEGULLASCH
150-200 g røget medister, skåret i tern
6-7 mellemstore kartofler, skrællet og skåret i mellemstore tern
et stort løg, skåret i strimler
1 fed knust hvidløg
salt
1 tsk. paprika
1 tsk. kommen
1 tsk. merian
Ophed fedtstoffet i en gryde og kom løget i. Rist til det er lysebrunt og tilsæt så kartoflerne, der ristes lysebrune. Pas på, - det brænder let på. Overhæld det hele med en smule vand, der lige dækker og tilsæt krydderier og hvidløg. Kog under låg ved meget svag blus til kartoflerne er møre og tilsidst kommes pølsestykkerne i.
Kog det hele igennem i 5 minutter. Retten skal være som en tyk grød og pæn brun.
Medisterpølsegullasch serveres med grøntsager eller salat til.
VELBEKOMME
mandag
Abonner på:
Kommentarer til indlægget (Atom)
Ingen kommentarer:
Send en kommentar
Bemærk! Kun medlemmer af denne blog kan sende kommentarer.