fredag

JÆGERSCHNITZEL

Svinemørbrad i pinsen, en virkelig lækker frokostret eller for den sags skyld som en let middag, er denne jægerschnitzel, bestående af stegte mørbradbøffer, belagt med champignon á la creme.
Pyntes med ristede baconskiver og serveres med smørsauterede ærter.

Opskrift : Arne Rosted 1969


JÆGERSCHNITZEL

2 svinemørbrad
100 g smør
100 g mel
salt
peber
8 baconskiver

De istandgjorte mørbrad skæres ud til 8 bøffer, der bankes lidt flade med hånden, krydres, vendes i mel og steger i det nøddebrune smør 5-6 minutter på hver side.
Bøfferne lægges på et varmt serveringsfad, overhældes med champignon á la creme og pyntes med ristede baconskiver.

champignon á la creme

500 g champignons
100 g smør
1/2 liter fløde
salt
kulør
hvid peber

Champignonerne skæres i skiver eller kvarter, sauteres i smørret, og temmelig meget af væden får lov til at dampe bort, før fløden tilsættes. Koges jævnt, muligvis må lidt jævning tilsættes. Nogle dråber kulør giver en lysebrun farve, og der smages til med salt og peber.

Servér jægerbøfferne med smørsauterede ærter til.

VELBEKOMME

VI BAGER GAMMELDAGS

Noget om Mad

Ingen kommentarer:

Send en kommentar

Bemærk! Kun medlemmer af denne blog kan sende kommentarer.