Pyntes med ristede baconskiver og serveres med smørsauterede ærter.
Opskrift : Arne Rosted 1969
JÆGERSCHNITZEL
2 svinemørbrad
100 g smør
100 g mel
salt
peber
8 baconskiver
De istandgjorte mørbrad skæres ud til 8 bøffer, der bankes lidt flade med hånden, krydres, vendes i mel og steger i det nøddebrune smør 5-6 minutter på hver side.
Bøfferne lægges på et varmt serveringsfad, overhældes med champignon á la creme og pyntes med ristede baconskiver.
champignon á la creme
500 g champignons
100 g smør
1/2 liter fløde
salt
kulør
hvid peber
Champignonerne skæres i skiver eller kvarter, sauteres i smørret, og temmelig meget af væden får lov til at dampe bort, før fløden tilsættes. Koges jævnt, muligvis må lidt jævning tilsættes. Nogle dråber kulør giver en lysebrun farve, og der smages til med salt og peber.
Servér jægerbøfferne med smørsauterede ærter til.
VELBEKOMME
VI BAGER GAMMELDAGS
Noget om Mad
Ingen kommentarer:
Send en kommentar
Bemærk! Kun medlemmer af denne blog kan sende kommentarer.