En nem Hüttemeier opskrift på farsret fra sidst i 50erne, serveret med salat og franske kartofler, men egentlig helst pommes frites, skal det være som dengang. Selvfølgelig kan kartofler og grøntsager ledsage disse bøffer, er det det, familien syntes om.
Det gode ved denne ret er, at den kan tilberedes om morgenen og stå klar i køleskabet, lige til at sætte i ovnen om aftenen.
Det har gjort det nemt for husmoderen såvel dengang som nu.
Opskriften er til 4 personer
SKOTSKE BØFFER MED SALAT
500 g kalve- eller flæskehakkekød
3 løg
10 tynde skiver bacon
salt
peber
lidt suppe til at dryppe med
Af det hakkede kød formes boller, der trykkes lidt flade, baconskiverne pakkes omkring hver bolle, der anbringes på en rå løgskive i en bradepande eller i et stort ildfast fad eller på risten, hvis bøfferne skal steges under grill. Salt og peber drysses over og der dryppes med lidt suppe.
Steger i varm ovn, 250 grader i 15 minutter eller 4 minutter under grillen.
Servér skotske bøffer med salat og evt. franske kartofler, helst pommes frites.
VELBEKOMME
Noget om Mad
tirsdag
Abonner på:
Kommentarer til indlægget (Atom)
Ingen kommentarer:
Send en kommentar
Bemærk! Kun medlemmer af denne blog kan sende kommentarer.