Grossererens svinekam med fyld er både dejlig og egentlig billig mad. Retten kan sagtens gøre sig som søndagsmiddag til familien.
En herlig utraditionel måde at servere svinekam på.
Servér den med et godt brød og en skål salat til.
Opskrift : Brugsen 1881
GROSSERERENS SVINEKAM
1 1/2 kg svinekam uden spæk
salt
peber
timian
1 hakket løg
2 spsk. rasp
100 g revet ost
40 g margarine
2 æg
1 tsk. groft salt
Kødet gnides med salt , peber og timian og brunes ca. 15 minutter ved 225 grader.
Løg, rasp, ost, margarine, æg og salt røres sammen.
Kødet skæres i skiver ned til benene, men ikke igennem. Osteblandingen smøres på skiverne, der presses sammen og resten smøres ovenpå.
Læg kødet i en lille bradepande og sæt den midt i ovnen ved 175 grader ca. 1 time.
Servér grossererens svinekam med godt brød og grøn salat til.
VELBEKOMME
VI BAGER GAMMELDAGS
Noget om Mad
tirsdag
Abonner på:
Kommentarer til indlægget (Atom)
Ingen kommentarer:
Send en kommentar
Bemærk! Kun medlemmer af denne blog kan sende kommentarer.