Stockholmerkoteletter, koteletter i pakker med grøn peber og champignons, serveret med skysauce, kartofler og grøn salat.
Koteletterne gør sig færdig i ovnen på ca. 40 minutter.
Opskrift : Brugsen 1881
STOCKHOLMERKOTELETTER
4 store svinekoteletter
1/2 tsk. groft salt
1 tsk. paprika
groftkværnet peber
1 lille grøn peber
150 g champignon
20-25 g margarine
Koteletterne drysses med salt, peber og paprika.
Peberfrugten skæres i tynde skiver.
Koteletterne lægges på hvert sit stykke alufolie.
Peber, champignon og en lille klat margarine lægges på hver kotelet. Folien pakkes om og pakkerne lægges i et ildfast fad.
Stilles i ovnen ved 200 grader ca. 40 minutter.
Servér stockholmerkoteletterne i pakkerne sammen med skyen, kartofler og grøn salat.
VELBEKOMME
VI BAGER GAMMELDAGS
Noget om Mad
torsdag
Abonner på:
Kommentarer til indlægget (Atom)
Ingen kommentarer:
Send en kommentar
Bemærk! Kun medlemmer af denne blog kan sende kommentarer.