- Og følger man original overskriften tillige franskbrødscroutoner med kaviar eller laks, men det er frivilligt, om det skal med.
Forret og hovedret serveres altså på en gang på en stor tallerken.
Opskrift : Else Algreen 1964
SCHNITZEL HOLSTEIN
stegte, panerede kalveschnitzler af kalveinderlår
et spejlæg pr. person
forskellige kogte grønsager, varmet i smør
friterede kartofler i både
franskbrødscroutoner
kaviar eller laks
Panér kalveschnitzlerne i æg og rasp. Steg dem gyldne på en pande. Kog forskellige grønsager og varm dem op i smør. Tilbered kartoffelbådene i varmt olie. Lav et spejlæg pr. person samt nogle franskbrødscroutoner på panden.
Arranger det hele pænt på en stor portionstallerken med spejlægget øverst.
VELBEKOMME
VI BAGER GAMMELDAGS
Noget om Mad
Ingen kommentarer:
Send en kommentar
Bemærk! Kun medlemmer af denne blog kan sende kommentarer.