Et godt stykke hamburgerryg danner bund for denne dejlige gammeldags ovnret, hamburgerryg i fad med urter. En ret med en fantastisk smag fra sennep og farin, grønsager, svampesuppe og det røgede kød.
Opskrift : Husholdning Land og By 1961
HAMBURGERRYG I FAD MED URTER
1/2 kg hamburgerryg
2 1/2 tsk. mel
1 1/2 dl svampesuppe fra dåse
2 dl mælk
10 kartofler
3 gulerødder
250 g grønærter
1/2 tsk. tør sennep
1 tsk. farin
salt
peber efter smag
Urterne gøres i stand, kartofler og gulerødder snittes på agurkehøvl. Ærterne kan være friske, frosne eller henkogte på dåse.
Kødet skæres i passende skiver og lægges lagvis sammen med urterne i et velsmurt, ovnfast fad.
Melet røres ud med suppe eller mælk, koges igennem og krydres og hældes i fadet. Låg lægges på og retten sættes i ovnen ved 200 grader i ca. 45 minutter.
Servér direkte fra fadet.
VELBEKOMME
VI BAGER GAMMELDAGS
Noget om Mad
onsdag
Abonner på:
Kommentarer til indlægget (Atom)
Ingen kommentarer:
Send en kommentar
Bemærk! Kun medlemmer af denne blog kan sende kommentarer.