Skinkekasserolle med rosenkål, en både hurtig og dejlig hverdagsmiddag, fra midt i 60erne, med kogt skinke, rosenkål og ost.
Brug gerne frosne, optøede rosenkål.
Serveres med kartofler eller brød til.
Opskrift : Else Algreen 1964
SKINKEKASSEROLLE MED ROSENKÅL
1 løg
50 g smør eller margarine
ca. 1/2 kg rosenkål
1 dl fløde
3-4 ret tykke skiver kogt skinke
1 smelteost eller 1 tyk skive fed, mild ost
hvid peber
salt
Løget pilles, hakkes og svitses i fedtstoffet, medens kålen renses. Den lægges i gryden, fløden hældes over og det hele småkoges 12-15 minutter.
Skinken og osten skæres i terninger og tilsættes sammen med lidt peber.
Retten småsnurrer til osten er smeltet.
Servér direkte fra kasserollen sammen med kartofler eller brød.
VELBEKOMME
VI BAGER GAMMELDAGS
Noget om Mad
onsdag
Abonner på:
Kommentarer til indlægget (Atom)
Ingen kommentarer:
Send en kommentar
Bemærk! Kun medlemmer af denne blog kan sende kommentarer.