Orientalske koteletter, serveret med løse ris og mango chutney, er hurtige at tilberede og så smager de simpelthen rigtig godt. Det er én af de gamle og elskede retter fra dengang "Gris på gaflen", var på banen. Kendt i de fleste danske hjem.
Retten kan tilberedes i god tid og varmes igennem i ovnen, om nødvendigt.
Opskrift : Gris på gaflen
ORIENTALSKE KOTELETTER
8 svinekoteletter
smør
2store æbler
2 store løg
mango chutney
salt
karry
ris
Koteletterne steges i smør på panden, 5-7 minutter på hver side, efter tykkelse. Læg de stegte koteletter på et fad.
Skrællede æbler og løg skæres i terninger og brunes i smør på panden sammen med karry.
Æble-løg blandingen fordeles over koteletterne og der hældes et lag chutney over.
Orientalske koteletter serveres med løse ris og ekstra karry og chutney.
VELBEKOMME
VI BAGER GAMMELDAGS
Noget om Mad
torsdag
Abonner på:
Kommentarer til indlægget (Atom)
Ingen kommentarer:
Send en kommentar
Bemærk! Kun medlemmer af denne blog kan sende kommentarer.