Svinekarré, dejligt gryderet med karry og løgkrydrede koteletter, serveret med løse ris eller kartofler til.
Svinekam skæres ud til koteletter eller i vore dage endnu nemmere, køb dem færdig udskåret. Enhver slagter med gode varer, tilbyder kamkoteletter i flere størrelser.
I stedet for grydetilberedning kan det brunede kød lægges i et ovnfast fad og mørnes i ovnen.
Opskrift : Husholdning for Land og By 1961
SVINEKARRÉ
3/4 kg svinekam uden spæk (halskam kan bruges)
40 g klaret til stegning (klaret smør)
1-2 løg
karry
salt
mel
sparesuppe eller vand
Kødet skæres ud som koteletter. Bankes let og gnides med revet løg, salt og karry på begge sider. Stykkerne ligger et kvarters tid med krydderierne og brunes derefter på panden i varmt fedtstof. Stykkerne lægges i en gryde, der skænkes kogende suppe på, så det står i højde med kødet. Småkoger i ca. 3/4 time.
Skyen jævnes let og tilsættes eventuelt kulør.
Servér svinekarré med løse ris eller kartofler til.
VELBEKOMME
VI BAGER GAMMELDAGS
Noget om Mad
lørdag
Abonner på:
Kommentarer til indlægget (Atom)
Ingen kommentarer:
Send en kommentar
Bemærk! Kun medlemmer af denne blog kan sende kommentarer.