mandag

FRØKEN JENSENS PARADISÆBLER

Syltede, sirupskogte paradisæbler i saft er ikke bare vidunderlig smukke at skue. Æblerne er dejlige vinteren igennem til dessert og bagværk, hvor de gør sig rigtig godt.

Her, knap midt i september står træerne med rigtig mange paradisæbler på og den næste tid, vil de få de smukkeste røde og gule farver, før de er klar til plukning.

Opskrift : Frøken Jensens Kogebog med syltebog / 30. oplag 1936

FRØKEN JENSENS PARADISÆBLER

1 kg paradisæbler
1 kg melis
2 1/2 dl vand

Paradisæbler, af hvilke det halve af stilkene er klippet af, sættes over ilden i koldt vand og bringes i kog. De tages op og lægges i koldt vand.

Sukker og vand koges til en sirup, hvori æblerne koges så møre, at man med lethed kan stikke en strikkepind igennem dem. Æblerne tages op og lægges i krukke eller glas. Saften koges til den er jævn og hældes kogende over dem. Bindes straks til.

Noget om Mad

Mormors Juleopskrifter

VI BAGER GAMMELDAGS

Ingen kommentarer:

Send en kommentar

Bemærk! Kun medlemmer af denne blog kan sende kommentarer.