torsdag

RIBER-RET FRA WEIS' STUE

Riber-ret fra Weis' stue, som den blev serveret for år tilbage på den gamle, smukke kro, Weis' Stue i Ribe. Endnu en skøn gammel kro-ret af grisemad at se tilbage på, tilsat løg, champignons og tomater. Til den dejlige kro-mad, - flødesovs med karry. Smørdampede, grønne bønner serveres til.

Det er Eksport Svineslagterierne og tidligere Gris på Gaflen, der står bag opskriften på det dette kotelet-fad.

Tidens Samling



RIBER-RET FRA WEIS' STUE

4 svinekoteletter eller 8 skiver stribet flæsk
mel
æg
rasp
50 g smør
125 g små løg
250 g champignoner
3 tomater
2 dl vand
1 dl fløde
salt
karry
evt. jævning

Vend koteletterne i mel, æg og rasp. Steg dem på panden og hold dem varme. Kog de hele løg et øjeblik i vand og brun dem. Brun champignon- og tomatskiver og fordel de tre ting over koteletterne.

Kog panden af med vandet, tilsæt fløde og evt. jævning og smag sovsen til med salt og karry.

Servér den dejlige Riber-ret fra Weis' Stue med karrysovsen og smørdampede grønne bønner til.

VELBEKOMME

Noget om Mad

Mormors Juleopskrifter

VI BAGER GAMMELDAGS

Ingen kommentarer:

Send en kommentar

Bemærk! Kun medlemmer af denne blog kan sende kommentarer.