tirsdag

PIRELLIS GODNAT-SPAGHETTI

Hvor mange der spiser natmad i vore dage, er vel tvivlsomt, ud over nogle få med helt specielle arbejdstider, som f.eks folk i underholdningsbranchen.

Trenden og kostråd fra sundhedsapostlene taler heller ikke for, at fylde sig med mad, lige før sengetid. - Men natmad kan da sagtens spises ved andre måltider.

Her Kirsten Hüttemeiers bud på natmad á la 1965, - Pirellis godnat-spaghetti.

År 1900

PIRELLIS GODNAT-SPAGHETTI

250-300 g båndspaghetti
vand
salt
2 spsk. olie
250 g champignons
100 g bacon
grøn peber
revet ost
tomatketchup

Spaghettien koges i 12 minutter i rigeligt vand, tilsat olie og salt og uden låg. Hældes i et dørslag og kommes tilbage i gryden med en klat smør og holdes varm.

De rensede svampe skæres i skiver og steger i smør sammen med bacon, der er klippet i strimler. Begge dele skal være rigtig stegt, tilsættes salt samt lidt merian og blandes i spaghettien sammen med de grønne peberstrimler, hvor de hvide frø er fjernet fra. Det hele varmes og smages til.

Serveres med revet ost og koldt smør samt tomatketchup til.

VELBEKOMME

Noget om Mad

VI BAGER GAMMELDAGS

Ingen kommentarer:

Send en kommentar

Bemærk! Kun medlemmer af denne blog kan sende kommentarer.