mandag

LÆKKER FORLOREN HOLLANDAISE


Til fisk er hollandaisesauce godt. Saucen laver vi selv, som her en lækker forloren hollandaise fra først i 50erne, der er ualmindelig velegnet, at servere til fisk, steg eller grønsager.
Den tillavede hollandaisesauce kan også bruges som grundsauce til en hjemmerørt remoulade.

Opskrift : Sigrid Lillelund i samarbejde med Edith Rode


LÆKKER FORLOREN HOLLANDAISE

3 æggeblommer
2 topskefulde mel
1 kop suppe
ca. 1/4 kop koldt smør
citron

Bland i en lille tykbundet gryde æggeblommerne og melet, tilsæt kold suppe og sæt gryden over ilden. Pisk godt til blandingen er jævn og når kogepunktet. Tag gryden fra varmen, tilsæt smørret og smag saucen til med citronsaft, hakket persille og evt. kapers.

Noget om Mad

VI BAGER GAMMELDAGS

Ingen kommentarer:

Send en kommentar

Bemærk! Kun medlemmer af denne blog kan sende kommentarer.