lørdag

VARMT SMØRREBRØD - LÆKRE TOAST

Nem og hurtig frokost eller når vi bare skal have noget godt at hygge os med er varmt smørrebrød eller toast, her i form af toast med røget sild og leverpostejtoast.

Begge lanceret sidst i 60erne og så er de simpelthen så nemme og så hurtige at lave.

Opskrift : Birgitta Frantzen 1968



Varmt smørrebrød - lækre toast

TOAST MED RØGET SILD

1 skive formfranskbrød
smør
tomatskiver
røget sildefilet
klippet purløg
1 skivemild ost

Rist en skive formbrød, afkøl den og smør den med smør. Dæk med tomatskiver og læg en røget sildefilet på. Drys klippet purløg på og læg en skive mild ost øverst.

Gratiner maden under grill eller i meget varm ovn, til osten er smeltet.

LEVERPOSTEJTOAST

1 stykke formbrød
leverpostej
baconskiver
kogte eller rå champignons
persille til pynt

Rist et stykke formfranskbrød. Dæk det med et tykt lag leverpostej. Læg tynde baconskiver på og nogle kogte eller rå champignoner.

Stil maden under grill eller i en meget varm ovn. Når baconskiverne er gyldne, er maden færdig.
Servér leverpostejtoast, pyntet med persille.

En kold øl vil være på sin plads til disse dejlige toast.

VELBEKOMME

Noget om Mad

VI BAGER GAMMELDAGS

Ingen kommentarer:

Send en kommentar

Bemærk! Kun medlemmer af denne blog kan sende kommentarer.