Frederikshavner omelet med røget silderogn og ristede champignons er en fortrinlig frokostret, hurtig at lave og rigtig dejlig.
Året rundt, men isæt om sommeren er en omelet en god løsning på en varm dag, hvor appetitten ikke er allerstørst. Omelet kan serveres i utallige varianter og i denne Frederikshavner omelet kan røget silderogn erstattes med f.eks røget torskerogn, røgede sildestykker eller røgede makrelstykker.
Hovedsagen er, at kombinationen af æggemasse og røget fisk bevares intakt.
Opskriften er fra 1960 og beregnet til 3-4 personer
FREDERIKSHAVNER OMELET
8 æg
200 g røget silderogn, torskerogn, røget sil eller røget makrel
200 g champignoner
smør
Pisk æggene med lidt salt og peber og hæld det på en pande, hvor en stor klump smør er smeltet. Lad omeletten stivne for svagt blus. På en anden pande ristes de halverede champignons i smør til væden er fordampet og silderognen vendes et øjeblik på panden.
Læg fyldet på halvdelen af omeletten, fold den anden halvdel over og lad omeletten glide over på et serveringsfad.
Servér godt rugbrød og smør til.
VELBEKOMME
Noget om Mad
mandag
Abonner på:
Kommentarer til indlægget (Atom)
Ingen kommentarer:
Send en kommentar
Bemærk! Kun medlemmer af denne blog kan sende kommentarer.