søndag

Kartofler Rosita

Har man endnu ikke fået brugt op af de gamle kartofler er her en velsmagende gammel opskrift fra 1959 på ovnkartofler med ost. Kartofler Rosita vil gøre sig glimrende som ledsager til mange slags kødretter og ledsaget af en skål salat og/eller friskdampede nye grøntsager efter årstiden, kan det nu ikke gå helt galt.


KARTOFLER ROSITA

3/4 kg kartofler
250 g mild ost
2-3 dl terningsuppe
rasp
smør

Skræl og skær kartoflerne i skiver på et råkostjern. Skær osten i tynde skiver. Læg kartofler og ost lagvis i et smurt ildfast fad og slut af med osten. Drys salt og peber mellem lagene. Hæld suppen over, men kun 3/4 op. Drys med rasp, fordel smørklatter ovenpå og sæt fadet i ovnen ved 180-200 grader i 30-40 minutter.

Servér kartofler Rosita til en kødret sammen med en skål salat og dampede, nye grøntsager.

VELBEKOMME

Noget om Mad

Ingen kommentarer:

Send en kommentar

Bemærk! Kun medlemmer af denne blog kan sende kommentarer.