Skinkefrikadeller serveret med stuvet spinat eller kogte grøntsager og smørsauce til, som vor mor lavede dem først i 60erne er sådan en dejlig og nem hverdagsret.
Skinken må gerne være lidt fed og godt røget. Opskriften er til 4 personer.
SKINKEFRIKADELLER
400 g røget, kogt skinke
1 løg
1 spsk. mel
2 spsk. havregryn
salt
peber
1 knsp. nellike
2 æg
1-3 dl mælk
smør til stegning
Hak skinke og løg 2 gange gennem kødmaskinen. Rør mel, gryn, æg og krydderier i og tilsæt så meget mælk, at farsen føles ret fast. Steg frikadellerne i rigeligt smør på panden.
Servér skinkefrikadeller med stuvet spinat eller kogte grøntsager og smørsauce til.
VELBEKOMME
Noget om Mad
fredag
Abonner på:
Kommentarer til indlægget (Atom)
Ingen kommentarer:
Send en kommentar
Bemærk! Kun medlemmer af denne blog kan sende kommentarer.