tirsdag

KARAMELPÆRER

På en tid, hvor det så nemt lader sig gøre at skaffe gode pærer, er det værd at prøve denne gammeldags dessert, karamelpærer, serveret med flødeskum til.

Pærerne skal være helt kolde, før de pyntes med flødeskum.

Så nemme - så dejlige

Opskrift : Richardt Oest-Larsen 1943


KARAMELPÆRER

4 store, ikke for modne pærer
3 spsk. melis
1 tsk. smør
2 dl flødeskum

Skræl og del pærerne og fjern kernehuset.
Kom sukkeret i gryden. Når det er kogt til karamel under stadig omrøring, kommes smørret i og derpå pærerne, der vendes i karamellen. Kog dem møre under låg, men endelig ikke itu.
Pærerne hældes op i en skål og står til de er helt kolde.

Servér de dejlige karamelpærer iskolde, pyntet med flødeskum.

Mormors Juleopskrifter

VI BAGER GAMMELDAGS

Noget om Mad

Ingen kommentarer:

Send en kommentar

Bemærk! Kun medlemmer af denne blog kan sende kommentarer.