En delikatesse som rørte skovjordbær er guld værd en kold vinterdag, hvor alting er mørkt og trist. Tiden er godt investeret i jagten på de dejlige små bær, som er ret sene at plukke.
Har man skovjordbær som bunddække i haven, er det bare med at komme ud og plukke. De blomstrer rask væk hen over sommeren.
Almindelige jordbær kan behandles på samme måde.
SKOVJORDBÆR RØRTE
1 kg bær
1 kg fint sukker
1 dl cognac
Bær og sukker lægges i et fad. Cognac hældes over og arrangementet står til næste dag. Alt røres nu koldt 1 time til samme side, kommes i krukker og lukkes eller overbindes med cellofan og bomuldssnor.
Sæt jordbærrene mørkt og koldt.
Brug dem som dessert eller som tilbehør.
Noget om Mad
søndag
Abonner på:
Kommentarer til indlægget (Atom)
Ingen kommentarer:
Send en kommentar
Bemærk! Kun medlemmer af denne blog kan sende kommentarer.