En lille natmad fra 50erne består i al sin rørende enkelthed af to slags sandwich, serveret på franskbrødssnitter med et glas vin eller en kold øl til. De to små arrangementer er også velegnet, når vi bare bliver lækkersultne og går på jagt i køleskabet. Så kan vi ligeså godt gøre det ordentligt.
Det er igen Kirsten Hüttemeier, der har været på spil i opskriften her fra 50erne.
FRANSKE MANDELSANDWICHES
SMØRGÅS FRA STALDMESTERGÅRDEN
Franske mandelsandwiches
små snitter franskbrød uden skorpe
smør
grofthakkede, smuttede mandler
sellerisalt
salatblade
Smør franskbrødssnitterne med smør og dyp brødet med smøresiden ned i de hakkede mandler. Drys med sellerisalt og anret på salatblade.
Server smørgås fra staldmestergården med et glas vin til.
Smørgås fra staldmestergården
skiver af franskbrød
smør
tomatskiver
tyk ostesauce
tynde, sprøde baconskiver
Smør franskbrødsskiverne med smør og læg tomatskiver på brødet. hæld en tyk ostesauce på og slut af med tynde baconskiver. Grilles i ovnen få minutter eller bages ved god varme (250 grader) i 4-5 minutter.
Servér smørgås fra staldmestergården varme, lige fra ovnen ledsaget af en kold øl.
VELBEKOMME
Spise og Rejse
lørdag
Abonner på:
Kommentarer til indlægget (Atom)
Ingen kommentarer:
Send en kommentar
Bemærk! Kun medlemmer af denne blog kan sende kommentarer.