torsdag

Stuvede Porrer

Stuvede porrer, serveres til forskellige kødretter eller på et stykke ristet brød. Skal det gøre det ud for et hovedmåltid er det at foreterække sammen med forskelligt slags kød, hvad man nu syntes om.

Opskriften er til 4 personer, men er det godt sultne folk, der sidder til bords, er det nok mest passende at beregne to porrer til hver.

Det er en gammel opskrift fra 1952
 

STUVEDE PORRER

6 porrer
vand, der lige dækker
1 tsk. salt
1/2 dl fløde

smørbolle af :

25 g blødt smør eller mgr.
25 g mel
salt
peber

Porrerne renses og skæres i ringe på 1 1/2 cm tykkelse. Tag en del af det grønne med og kog dem i saltet vand, der knap dækker i 10 minutter. Fløden tilsættes og når det atter er i kog, jævnes med en smørbolle. Smages til med krydderierne og spises til forskellige kødretter eller på ristet brød.

VELBEKOMME

Spise med Mormor

Ingen kommentarer:

Send en kommentar

Bemærk! Kun medlemmer af denne blog kan sende kommentarer.