Det med det nemme kan indfries straks, er man bare to til en let anretning gør vi det ekstra let, ved simpelthen at købe tarteletterne færdige hos nærmeste bager. Det gjorde man også i 1957, hvor opskriften er fra, dengang lanceret af Kirsten Hüttemeier.
Se video i videokøkkenet til højre i menuerne med den over firs årige og legendariske Kirsten Hüttemeier, der betød alt for den danske husmoder igennem årtier
Retten kan gøres lidt mere solid ved at servere spinat eller en salat til.
Schweisiske ostetarteletter er også velegnet som en lille natmad.
Opskriften er til 2 personer
SCHWEISISKE OSTETARTELETTER
6 tarteletter
4 tynde skiver skinke
2 æg
salt
peber
4 spsk. fløde
lidt smør eller mgr.
4 spsk. revet ost
purløg
Æggene piskes med peber, fløde og mgr. og størknes som røræg, men kun lidt. Den revne ost blandes i og rørægget stivner lidt mere. Flyttes fra varmen, smages til med salt og fordeles i tarteletterne. Skinkeskiverne halveres og rulles til små kræmmerhuse, hvori stikkes et salatblad. Kræmmerhusene lægges udenom tarteletterne. Hakket purløg eller persille drysses over.
Noget om Mad
Ingen kommentarer:
Send en kommentar
Bemærk! Kun medlemmer af denne blog kan sende kommentarer.