Opskriften er af Kirsten Hüttemeier og er fra midt i 50erne.
Kirsten Hüttemeier, der ville være fyldt 100 år næste år, er gået på facebook på siden :
Til minde om Kirsten Hüttemeier
Klattekagerne bages som klattekager, blot uden sukker.
Skriverhuset, hvor Hüttemeier boede og forfattede sine kogebøger
en rest risengrød
lidt æg
lidt mel
Ingredienserne røres til en ret stiv dej. Sættes med en ske på panden i klatter og steges nøddebrune på begge sider.
Helt kolde foldes de halvt over fyldet som kan bestå af en ostesalat blandet af lidt rejeost, rygeost, en anelse agurk og lidt tomatketchup. Smag salaten til og læg på den ene halvdel af en klattekage og bøj den anden halvdel over.
Velegnet som natmad eller blot til en hyggestund.
VELBEKOMME
Noget om Mad
Ingen kommentarer:
Send en kommentar
Bemærk! Kun medlemmer af denne blog kan sende kommentarer.