lørdag

Paprikaschnitzel i festskrud

Paprikaschnitzel i festskrud er en gammel forøvrigt meget velsmagende gryderet fra sidst i 50 erne. Der er brugt kalvekoteletter, som er lidt vel dyre, men også det, der gør retten til noget særligt. Paprikaschnitzel i festskrud kan nemt gøre det ud for gæstemad. I kombination med en lækker dessert er det en absolut fin middag.


PAPRIKASCHNITZEL I FESTSKRUD

4 kalvekoteletter
salt
peber
paprika
smør
1 dl vand
1 dl tomatketchup
lidt fløde
kulør
1/4 kg champignon, skåret i skiver
smør
salt
citronsaft
hk. persille

kalvekoteletterne bankes og krydre med salt, peber og paprika. Brun koteletterne i smør i en gryde og tilsæt vand, tomatketchup og fløde. Lad kødet stege under låg et kvarter. Tag koteletterne op og jævn skyen, tilsæt kulør og smag saucen til.
Damp champignonskiverne i smør med salt og citron. Væden herfra blandes i saucen og champignonskiverne lægges i en stribe over kødet.

Servér paprikaschnitzel i festskrud, drysset med hakket persille og små kogte pillekartofler eller et godt brød til.

VELBEKOMME

Ingen kommentarer:

Send en kommentar

Bemærk! Kun medlemmer af denne blog kan sende kommentarer.