fredag

FRIKADELLER MED SPAAGHETTI

Frikadeller med spaghetti, tilberedt i et ovnfast fad og gjort færdig i ovnen, er en rigtig god familieret, som både de voksne og børnene kan lide.

Øverst et lag af rasp, blandet med reven ost. Blandingen kan udelades.

Portionen rækker til 4 personer.

Opskrift : Rigmor Bagger 1965
 
 

FRIKADELLER MED SPAGHETTI

1/2 kg kødfars ( tillaves af halvt okse- og halvt svinekød )
1 stort løg
1 dl rødvin
1 lille dåse tomatpuré
250 g kogt spaghetti
3 spsk. olie
1/4 tsk. oregano
1/4 tsk. paprika
salt
4 spsk. reven ost
2 spsk. rasp
margarine

Olien varmes på en pande og heri steges små frikadeller af farsen. Derefter hakkes løget og svitses i olien, tomatpuréen tilsættes tillige med krydderier og rødvin.

Et ovnfast fad smøres, den kogte spaghetti lægges i bunden, frikadellerne fordeles over og til sidst hældes saucen over.
Den revne ost blandes med rasp og drysses over. Smørklatter fordeles over.

Fadet sættes i en varm ovn ved 170 grader i ca. 20 minutter.

Server frikadeller med spaghetti direkte fra fadet.

VELBEKOMME



Ingen kommentarer:

Send en kommentar

Bemærk! Kun medlemmer af denne blog kan sende kommentarer.