mandag

SKINKE A LA MAUDE

Skinke a la Maude, dejlig frokostret eller natmad, når det skal være både nemt og lækkert. Skinke a la Maude består af bayonneskinke i skiver, lagt i etildfast fad. Herover ristede champignons og flødesauce, smagttil med ost, sennep og chilisovs.
Retten gør sigfærdig i ovnen i løbet af 25-30 minutter.

Server skiver af landbrød eller en god flutes til.

Portionen rækker til 8, men kan halveres.

Opskrift : Fritze Juel 1972




SKINKE A LA MAUDE

16 ret tykke skiver bayonneskinke
3/4 kg champignons
smør eller margarine
Peber
6 dl piskefløde
6 spsk. revet parmesan
2 tsk. tørsennep
3-4 spsk. chilisovs

Skinkeskiverne foldes let sammen og lægges side om side i et velsmurt, ildfast fad.
Champignonerne ristes i fedtstof og fordeles over skinken.

Pisk fløden stiv og tilsæt peber, reven parmesan, tørsennep og hilisovs og hæld massen over.

Fadet sættes i en 175 grader varm ovn i 25-30 minutter.

Server skinke a la Maude med et stykke landbrød eller flute til.

VELBEKOMME






Ingen kommentarer:

Send en kommentar

Bemærk! Kun medlemmer af denne blog kan sende kommentarer.