tirsdag

KØD-SALAT

Sommeren er over os og det er rart med lidt let at spise. - En gammeldags kød-salat af kogt eller stegt oksekød i tern, blandet med æbler og selleri, løg og hvidløg, finthakket persille og over det hele en god dressing.

Kød-salat kan laves i god tid. Den sommerlige spise serveres kold med lunken flute til.

Opskrift : Lotte Eskildsen 1969



KØD-SALAT

1/2 kg koldt oksekød, stegt eller kogt
2 spise æbler
2 stilke bladselleri
4 finthakkede chalotteløg
1 hakket fed hvidløg
4 spsk. finthakket persille
6 spsk. Olivenolie
3 spsk. vineddike
salt
peber

Skær kødet i terninger. Gør det samme med de skrællende æbler og bladselleristilkene. 
Bland disse ting i en salatskål med hakkede  halotteløg, hvidløg og persille.

Lav en dressing af de resterende ingredienser og hæld udover.

Server kød-salat koldt med en lun flutes til.

VELBEKOMME





Ingen kommentarer:

Send en kommentar

Bemærk! Kun medlemmer af denne blog kan sende kommentarer.