tirsdag

GROSSERENS SVINEKAM

Grosserens svinekam, en dejlig, velsmagende ret med sine snart 35 år på bagen, der, når forberedelserne er overstået, gør sig færdig i ovnen. Kammen serveres med godt brød og en skål salat til.

Svinekam er reelt kød, der kan tilberedes på mange spændende måder, ud over flæskesteg med sprød svær, som vi elsker den. - Og så er svinekam ofte på tilbud, der gør den til noget af den billigste udskæring på grisen.

Opskrift : Hanne Flensborg Thomsen


GROSSERENS SVINEKAM

1 1/2 kg svinekam uden spæk
salt
peber
timian
1 hakket løg
4 spsk. rasp
100 g reven ost
40 g margarine
2 æg
1 tsk. groft salt

Kødet gnides med salt, peber og timian og brunes i ovnen ved 225 grader i ca. 15 minutter.

Løg, rasp, ost, margarine, æg og salt røres sammen.  Kødet skæres i skiver ned til benene, men ikke igennem. Osteblandingen smøres på skiverne, resten smøres ovenpå. 

Kødet lægges i en lille bradepande og stilles midt i ovnen ved 175 grader i ca. 1 time til kødet er mørt.

Server grosserens svinekam med et godt brød og en skål salat til.

VELBEKOMME



Ingen kommentarer:

Send en kommentar

Bemærk! Kun medlemmer af denne blog kan sende kommentarer.