mandag

HAMBURGERKOTELETTER I FAD

Hamburgerkoteletter i fad er en særdeles dejlig ovnret fra sidst i 60erne, der serveret med løse ris til, vil glæde familien og i særdeleshed, de, der er glade for røgede ting.

Koteletterne udskæres af et stykke hamburgerryg, hvis ikke man er så heldig, at finde dem udskåret i køledisken.

Det herlige ved ovnretter, er friheden til at lave andre gøremål, medens maden gør sig færdig i ovnen.

Opskrift : Sigrid Fugl



HAMBURGERKOTELETTER I FAD

6 hamburgerkoteletter
10-12 cocktailpølser
100 g smør
250 g små løg
1/2 kg friske eller frosne ærter
tomatpuré

3 dl ris

Koteletterne bankes let med hånden, brunes i smør på panden og lægges i et gratinfad eller andet ovnfast fad.
Løgene pilles, brunes på panden og hældes i fadet sammen med pølserne.

Panden koges af med vand og tomatpuré, skyen heraf hældes i fadet, som sættes i ovnen i 20 minutter. Ærterne tilsættes og retten varmes godt igennem.

Hamburgerkoteletter i fad serveres med løse ris til.

VELBEKOMME

Noget om Mad

VI BAGER GAMMELDAGS

Ingen kommentarer:

Send en kommentar

Bemærk! Kun medlemmer af denne blog kan sende kommentarer.