torsdag

HERRERET

En nem gammeldags middag til familien er denne herreret, bestående af kogte kartofler, hakket skinke, kogte løgringe og mælkesovs.

Retten arrangeres i et gratinfad of gøres færdig i ovnen på 20-40 minutter.

Opskrift : Husholdning for land og by 1961


HERRERET

1 del kogt, hakket skinke
2-3 dele kogte, skivede kartofler
kogte løgringe efter skøn
1 - 1 1/2 dl hvid mælkesovs

lidt smør eller margarine
salt
peber

Kartofler, skinke og løg lægges lagvis i et gratinfad og hældes over med sovsen, som først er tilsat salt og peber efter smag.
På toppen drysses rasp og smørklatter lægges på.

Bages i ovnen 20-40 minutter, eftersom sovsen har været varm eller kold.


VI BAGER GAMMELDAGS

Noget om Mad

Ingen kommentarer:

Send en kommentar

Bemærk! Kun medlemmer af denne blog kan sende kommentarer.