onsdag

SKINKEPIE

Svundne tiders husmødre forstod at anvende resterne og få alting brugt. De var dygtige til at creere nye retter til familien, ud fra de rester, der var tilovers fra dagen før.

Sådan en kreativ ret er denne skinkepie, der ud over en rest kogt skinke, blot kræver, en pakke makaroni i huset. - og så smager den godt.

Opskrift : Det Kgl. Danske Landhusholdningsselskab 1961


SKINKEPIE

en levning kogt skinke
makaroni, kogt efter anvisning på pakken, i mælk
smeltet smør
et par æg
salt
peber

En levning kogt skinke hakkes gennem maskinen og lægges i bunden af et gratinfad. Herover lægges et lag makaroni, kogt i mælk, tilsat smeltet smør, rørt op med et par æg og smagt til med salt og peber.

Bages i ovnen ca. 3/4 time ved ikke for stærk varme.

Skinkepie serveres med skarp brun sovs eller smeltet smør og reven ost.




Ingen kommentarer:

Send en kommentar

Bemærk! Kun medlemmer af denne blog kan sende kommentarer.