mandag

FLØDELEVERPOSTEJ

Vi kan lige nå det, leverpostejen, der er tilberedt med piskefløde og sur sennep. Ellers kommer atter en dag efter julen, hvor det, at sætte en lun, hjemmebagt leverpostej på bordet, fremkalder lutter smil hos familien.

Opskrift : Sigrid Fugl 1969


FLØDELEVERPOSTEJ

300 g svinelever
300 g spæk
1 lille løg
2 anchovis fileter
75 g rasp
1 tsk. peber
2 tsk. salt
1 spsk. sur sennep
2 æg
1/4 liter piskefløde

Lever, løg og anchovis hakkes en gang og derefter en gang sammen med spækket. Det er lettere at hakke spækket, hvid det er skåret i stykker og varmet lidt i en gryde først.
Tilsæt så rasp, krydderier og fløde. Det hele røres godt sammen.
Kom farsen i en smurt form.

Bages i ovnen 3/4 time ved 175 grader.

Mormors Juleopskrifter

VI BAGER GAMMELDAGS

Noget om Mad

Ingen kommentarer:

Send en kommentar

Bemærk! Kun medlemmer af denne blog kan sende kommentarer.