fredag

SARDIN-NATMAD

I øjeblikket, hvor alt står i julens tegn, er det bestemt rart, at holde et hvil fra det hele og bare nyde noget enkelt, der ikke har med julen at gøre.

Til det er denne, en rigtig herreret, sardin-natmad med en kold øl til, særlig velegnet og den smager simpelthen fortræffeligt.

Opskrift : Sigrid Fugl 1969


SARDIN-NATMAD

4-5 skiver franskbrødsmør
ds. sardiner
citronsaft
1 tsk. tomatketchup
reven peberrod
reven ost

4-5 skiver franskbrød smøres med smør. Sardiner, 2-3 stk., lægges ovenpå. Citronsaft presses hen over og 1 tsk. tomatketchup lægges på hvert stykke sammen med reven peberrod og reven ost.
Stykkerne får lov til at gratinere i ovnen i 6-8 minutter ved 225 grader.

En kold øl er godt til.

Mormors Juleopskrifter

VI BAGER GAMMELDAGS

Noget om Mad

Ingen kommentarer:

Send en kommentar

Bemærk! Kun medlemmer af denne blog kan sende kommentarer.