onsdag

FARSBRØD

Farsbrød, som det var populært for 35 år siden og dejligt er det da også med tomatjuice, ovnstegte kartofler og hvidløg, tilberedt i ovnen i et ildfast fad.

Servér retten direkte fra fadet, evt. med en skål salat til.

Opskrift : Brugsen 1881


FARSBRØD

2 dl franskbrødskrumme
2 dl mælk
500 g hakket kalv og flæsk
1 æg
1 spsk. hakket løg
ca. 1 tsk. groft salt
groft kværnet peber
1/4 tsk.merian

1/2 liter tomatjuice
ca. 3/4 kg kartofler
salt
evt. 1 fed hvidløg

Franskbrødskrummen udblødes i mælken. Kød, løg og krydderier tilsættes og farsen røres igennem.

Form farsen til et aflangt brød, som lægges i et ildfast fad. Tomatjuicen hældes over.
Kartoflerne skrælles, lægges ved siden af og drysses med salt.
1 fed hvidløg lægges evt. ved siden af kartoflerne.

Sæt fadet i ovnen ved 200 grader ca. 1 time.

Serveres direkte fra fadet med en skål grøn salat til.

VELBEKOMME

VI BAGER GAMMELDAGS

Noget om Mad

Ingen kommentarer:

Send en kommentar

Bemærk! Kun medlemmer af denne blog kan sende kommentarer.